070-6645561 info@fulltfokus.se

KICK ON 

Kick On med Fullt Fokus – på att göra skillnad på arbetet

Fullt Fokus skapar med hjälp av delad kunskap och konkreta verktyg ett mervärde på djupet. Uppgradera dig som person, dina medarbetare och teamet till nästa version, där mervärde och livskvalitet är en röd tråd i allt du/ni gör.

Stressreducering för dig som chef eller medarbetare? Tillsammans skapar vi anpassade lösningar för era behov, så som föredrag, utbildning i grupp eller individuella möten. Eller varför inte stärka självkänslan hos hela personalgruppen? Hur skulle det se ut om alla i teamet har god självkänsla och känner sig viktiga och värdefulla?

Arbetar ni efter en tydlig och gemensam målbild? Om inte, kommer vi gärna ut och hjälper till för att stärka teamkänsla för fortsatt positiv utveckling i gruppen.

Fullt Fokus arbetar i Team PLUSHÄLSAN. Här kan vi ta hand om hela företagets hälsa och välmående, så väl fysiskt som psykiskt.

Teamet består av fyra hängivna eldsjälar! Förutom stressreducering och mental träning, finns det  lång erfarenhet inom bla Naprapati, massageterapi och kostrådgivning. Du hittar oss i nya badhuset i Ängelholm, Vattnets Hus!

BOKA TID ELLER KONTAKT

Under Boka tid kan du se utbudet av tjänster som du kan boka direkt.

ELLER RING
Tel: 070-664 55 61

guidade avslappningar/