Guidade avslappningar

Lyssna dig lugn och självsäker

Släpp onödiga spänningar i kropp och knopp. Daglig stress eller osäkerhet kan göra att vi får svårt att slappna av. Då är det extra viktigt att skapa tid för daglig avspäning.

Guidad avslappning en viktig del i mental träning, och kan ge både  kroppen och hjärnan daglig återhämtning på ett enkelt och mycket effektivt sätt. Det är också när hjärnan vilar som vi är mottagliga för budskap som påverkar vårt undermedvetna, chefen i vårt liv. Vårt undermedvetna, som är skapat utifrån våra minnen och erfarenheter, är det som till största delen påverkar och styr vårt liv.

När vi är helt avslappnade (mellan vakenhet och sömn),  tror vi lättare på det som sägs i hörlurarna. T.ex. att vi är mer och mer avslappnade, att vi är viktiga och värdefulla eller skapar föreställningar om att nå våra mål och drömmar. På det viset får vi hjälp med att stärka oss inifrån och ut.

Det finns många forskningsstudier som visar både fysiska och mentala effekter av guidad avslappning. Vinsterna är obetalbara!
I början kan det vara svårt att komma ner i varv och det är lätt att tankarna far runt och det är helt okej. Övning gör det lättare och lättare.

Kontakt

Boka tid eller kontakta mig

Boka tid via mail

Företagsinformation:

Elenor Thelander Fullt Fokus AB
Postadress: Ljunitsgatan 35
266 33 Munka-Ljungby
Organisationsnummer: 559296-0446