om elenor

Om mig

Jag är utbildad stresspedagog, licensierad mental tränare, certifierad livscoach och ledarskapsutvecklare. Jag har också en lång bakgrund som legitimerad röntgen sjuksköterska där jag fotograferat 1000-tals hjärnor, både för diagnostik och forskning. Till största delen med hjälp av MR, Magnetkamerateknik.

Min passion och drivkraft ligger i att dela med mig av hur vi kan öka arbetsglädje, motivation och välmående på arbetsplatser, och därigenom en ökad lönsamhet.

Intresset för hur vi kan använda vår inre potential, vår mentala kraft, växte fram efterhand som jag såg ett ökat flöde av stressrelaterade symptom/sjukdomar i hjärna och kropp. Nu drivs jag av att arbeta förebyggande mot stressrelaterad ohälsa, och för att öka individers egen potential. Effekter som i förlängningen ger ringar på vattnet till omgivningen.

Till största delen har jag jobbat ”hands on” med enskilda individer i coachande processer, men även hållit en rad uppskattade föreläsningar för en större publik under temat stresshantering, motivering och inre ledarskap.

I skolvärlden har jag utbildat ungdomar under längre perioder, där de bevisligen har utvecklat starkare självkänsla och självförtroende. De har också fått kunskap om hur hjärnan fungerar vid förändring för att lättare kunna nå sina mål, hur de kan förebygga stress och att arbeta med lösningsfokus.Från SISU och Skåneidrotten får jag då och då uppdrag för att stärka lag och individers framgång. Deltagarna är allt från allmänna idrottare till elitidrottare på hög nivå.

Oavsett vem vi är och var vi befinner oss, är vårt mindset avgörande för hur vi ska må och prestera.

Erfarenheten av att arbeta i akuta situationer inom vården, och Budo idrotten, har gett mig möjlighet att träna i medveten närvaro och mod. Att våga se det jag möter, oavsett om det är obehagligt, och utan att själv göra det värre. Att så fort som möjligt se resurser och potential, för att hålla mig Levande!

”En dag ska vi dö men alla andra dagar ska vi leva” – Per Olov Enquist

BOKA TID ELLER KONTAKT

Under Boka tid kan du se utbudet av tjänster som du kan boka direkt.

ELLER RING
Tel: 070-664 55 61