070-6645561 info@fulltfokus.se

”Må bättre än bra”

Är du företagsledare? Vi tar hand om hjärtat i ditt företag, dvs medarbetarna. Med våra skräddarsydda paketlösningar kan ni följa de nya arbetsmiljölagarna för ett hälsofrämjande arbete.

Stressreducering för dig som chef eller medarbetare? Tillsammans skapar vi anpassade lösningar för era behov, så som föredrag, utbildning i grupp eller individuella möten. Eller varför inte stärka självkänslan hos hela personalgruppen? Hur skulle det se ut om alla i teamet har god självkänsla och känner sig viktiga och värdefulla?

Arbetar ni efter en tydlig och gemensam målbild? Om inte, kommer vi gärna ut och hjälper till för att stärka teamkänsla för fortsatt positiv utveckling i gruppen.

Fullt Fokus arbetar i Team PLUSHÄLSAN. Här kan vi ta hand om hela företagets hälsa och välmående, så väl fysiskt som psykiskt.

Teamet består av fyra hängivna eldsjälar! Förutom stressreducering och mental träning, finns det lång erfarenhet inom bla Naprapati, massageterapi och kostrådgivning. Du hittar oss i nya badhuset i Ängelholm, Vattnets Hus!

Se mer av teamets utbud med PLUSHÄLSAN

199 kr